Glud Værtshus Fodbold 2008

Rønnebærholdet stillede op for 2. gang til værtshusfodbolden i Glud i 2008. Med på holdet var: Rasmus Hansen, Brian Christophersen, Anders Thingholm, Lars "Skriger" Anders Juul, Zeb, Kasper Skytte, Kim Jørgensen, Kim Pedersen og debutanten Bo Jacobsen, lillebror til Zebs kæreste Jane.

I modsætning til året før valgte Rønnebærholdet at stille op i B-rækken, idet man havde fået store slag i A-rækken året før. Reglerne var dog de samme. Kampene varede 2 x 10 min. og grupperne var på 4 hold, hvoraf kun nr. 1 vil avancere til cup-kampene. Den første kamp Rønnebærholdet skulle spille var mod et hold som kaldte sig selv for "Henrich Jensen". Denne kamp blev en målrig affære hvor Kasper Skytte endelig fik hul på målbylden og scorede hele 3 gange. Første gang var kort inde i kampen, hvor han nærmest fra baglinjen bragte Rønnebærerne foran 1-0. Lidt senere scorede han så til 2-0, men derefter slappede Rønnebærholdet lidt for meget af, og lod modstanderne få udlignet til 2-2. Inden halvlegen var Skytte dog på pletten igen og scorede til 3-2. I 2. halvleg kørte Rønnebærerne så sejren hjem ved at score 2 gange af Kim Pedersen og Brian Christophersen. 5-2 blev slutresultatet og Rønnebærholdet havde fået en god start på turneringen.

2. kamp stod mod et hold ved navn HSV. Denne kamp blev en del sværere for Rønnebærholdet, men en meget jævnbyrdig 1. halvleg sluttede uden scoring. I 2. halvleg havde Rønnebærholdet chancer med både Kasper Skytte og Kim Pedersen måtte se deres forsøg gå uden om mål. I stedet scorede HSV, som for øvrigt var iført Brøndbytrøjer, til 1-0, og dette blev desværre kampens resultat.

Derved var Rønnebærholdets mulighed for videre avancement ikke-eksisterende da indbyrdes opgør talte i tilfælde af pointlighed, og dette var netop hvad Rønnebærholdet max kunne opnå. Ikke desto mindre gik rønnebærerne friskt til den i sidste kamp mod Gags 3 og på et mål af Brian Christophersen der kom alene med målmanden vandt Rønnebærholdet med 1-0 og efterlod derved et positivt indtryk på værtshusfodbolden.

Efterfølgende gik turen ligesom sidste år ned til Ebbe kørerlæres terrasse hvor man indtog rigelige mængder øl og sodavand, samt brugte de mange penge man havde fået for salget af Carlsberg øl, på pizzaer. En teoriprøve i Ebbes undervisningslokale udgjorde aftenens højdepunkt.

Forrige side: Fagenes Fest 1996
Næste side: Sponsorerne